Atonomics annoncerer deres første CE godkendte apparat, Trace®

 

Atonomics A/S København, Danmark 31 maj 2017

Atonomics annoncerer deres første CE godkendte apparat, Trace®

Trace® er et banebrydende nyt apparat, der på få minutter giver laboratorie-præcise blodprøve resultater i hjemmet. Med Trace® bliver det muligt for alle selv at følge deres sundhedstilstand eller kontrollere en kronisk sygdom.

Platformen Trace® lanceres i første omgang med biomarkøren Lipids, bedre kendt som kolesterol. Lipid panel resultatet består af HDL (Høj Densitets Lipid), LDL (Lav Densitets Lipid), Total kolesterol og Triglycerider. Trace® platformens opbygning kan sammenlignes den metode sukkersygepatienter dagligt anvender til måling af deres blodsukker. Trace® måler ligeledes på få dråber blod fra en finger. Testen på Trace® foretages ved at prikke et lille hul i fingeren for herefter at fylde én engangskapsel med et par dråber blod. Kapslen sættes herefter ind i maskinen, hvilket aktiverer analysen.

Trace® platformen er designet til at kunne håndtere mange forskellige tests. Ideologien bag platformen er at, forskellige mennesker har forskellige behov. Derfor drives Trace® platformen af engangstests, der leveres i kapsler. I hver kapsel findes afhængig af det ønskede resultat, forskellige kemier. Lipid panelet er den første af en lang linje af kapsler der kommer til at inkludere HbA1c til sukkersygepatienter, og CRP til inflammationsmåling.

For at kunne omfavne testresultaterne bedst muligt, lancerer Atonomics også en app til iPhone & Android, der gør personlig styring mulig. Trace® registrerer hvilken person, der foretager testen og sender automatisk de analyserede resultater direkte til den pågældende persons registrerede smartphone. Herved bliver det muligt for brugeren selv at analysere videre på sine data, og sammenholde resultater over tid.

Atonomics A/S er en med-Tech virksomhed, der har specialiseret sig i at udvikle og skabe nye unikke former for blodprøveanalyser. Med Trace® lanceres det første CE godkendte kommercielle produkt bestående af en agil platform, der over tid vil kunne tilbyde endnu flere muligheder.

Trace® er en disruptiv platform, der tilfører nytænkning inden for diagnostik ved at opfylde en mangeårig ambition om at tilbyde menigmand muligheden for at blive en aktiv del af sin egen sundhedstilstand. Trace® er det første produkt af sin art, der er tiltænkt menigmand og ikke alene sundhedsprofessionelle.

”Jeg er lettet over at kunne lancere vores første produkt, efter at have demonstreret at vores Trace® apparat kan opnå samme præcision som de store central laboratorier. Vores lille og brugervenlige størrelse er ideel for anvendelse i hidtil utilgængelige situationer - udtaler Thomas Warthoe, CEO.

Atonomics har planer om at tilbyde en lang række tests af både præventiv og sygdoms- kontrollerende art på markedet. Den første til at ramme markedet efter kolesterol panelet er HbA1c, en langtids blodsukker værdi, i diabetes sammenhænge kaldet ”sladderhanken”, hernæst følger CRP, en inflammations markør. Senere vil biomarkører af en mere livsstils fokuseret art følge, som f.eks. vitamin-niveauer. Med Trace® unikke platform, vil det være muligt inden for få måneder at tilbyde yderligere tests, der kvalitets- og præcisionsmæssigt matcher tests foretaget på centrale laboratorier som vi kender det i dag.

”Efter teknisk & regulatorisk godkendelse af vores platforms teknologiske fundament, er vi nu klar til at skabe kommerciel succes igennem flere kanaler og adskillige partnerskaber. På den anden side af vores professionelle IVD vil Trace funktionalitet også kunne anvendes som diagnostisk ledsager i pharma kanaler, her ser vi en tydelig vækst i forbruger henvendt diagnostik. Trace er godt positioneret til at kunne blive en ledende faktor indenfor ”digital sundhed” udtaler Oliver Hofmann, CBO.

Atonomics første CE mærkede produkt, med påvist videnskabelig præcision er nyskabende indenfor personlige medicinske diagnostik, bestil det nu på: www.atonomics.com

Om Atonomics

Atonomics er en forbrugerhenvendt medicinsk diagnostisk virksomhed. Med Trace® bliver det muligt for menigmand at teste og måle både sundheds- og sygdomsrelevante biomarkører, til monitorering og styring af livsstilsændringer og kroniske sygdomme.

I forhold til konkurrenter i markedet tilbyder Trace® både høj præcision og lav kostpris på både apparat og tests, hvilket er gjort muligt af banebrydende og egen udviklet teknologi. Resultatet er et brugervenligt apparat ideelt til screening og monitorering på hidtil utilgængelige markeder som venteværelser, plejehjem, apoteker og i hjemmet.

Kontakt:
Atonomics +45 88 77 60 00

Thomas Warthoe, Chief Executive Officer
Oliver Hofmann, Chief Business Officer

 

Trace® is now ready for ordering

€ 2495 Trace® device                
€ 15 each Lipids capsule  
€ 120 for 10 Lipids capsules

We will on a continuous basis release more and more important biomarker capsules.

Trace is available now for you to get started with this important biomarker monitoring device.


From 2018 we will have semi-automated important production procedures and thus can sell at a lower price. 

We allow you to pre-order now for below pricing with delivery time before end of 2018.

€ 695 Trace® device
€ 15 each Lipids capsule or
€ 120 for 10 Lipids capsules

Orders will be shipped on a first incoming order basis.

Continue ordering